Στα πλαίσια βελτίωσης του αγωνιστικού επιπέδου των αθλητών του ομίλου μας, αρκετοί αθλητές του ομίλου, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για μαθήματα προχωρημένων μαθητών μέσω του BBO. Συγκεκριμένα μπορούν να γίνουν μαθήματα προχωρημένων με κατάλληλο εκπαιδευτή σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν από τους  ενδιαφερόμενους και τον εκπαιδευτή. Για το λόγο αυτό, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους  (τελική ημερομηνία 24/01/2016) , στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή τηλεφωνώντας στο 6974-898944 (Κατσίποδας Δημήτρης).

Για να συμμετάσχει κάποιος αθλητής στο πρόγραμμα, πρέπει να είναι αθλητής τουλάχιστον κατηγορίας 5 και να διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς και λογαριασμό στο ΒΒΟ. Το κόστος των μαθημάτων θα καλυφθεί αποκλειστικά από τους συμμετέχοντες. Προφανώς όσοι περισσότεροι συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τόσο λιγότερα θα είναι τα προσωπικά έξοδα κάθε αθλητή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται σε συνάντηση την Κυριακή 24/1/2016 και ώρα 18:30 ώστε να καθορίσουν τα ενδιαφέροντα τους, να ορίσουν  τις πιθανές ημέρες των μαθημάτων, να ενημερωθούν για το μηνιαίο κόστος κ.α.

Web Site designed by Jenny Adamopoulou