Όλοι θα έχετε δει κάποια ταινία στην οποία οι ηθοποιοί να παίζουν ή να κάνουν αναφορά στο bridge. Έτσι η αθλήτρια του ομίλου κα. Μητσοπούλου Κατερίνα είχε συγκεντρώσει λίστα με ταινίες στις οποίες να γίνεται αναφορά στο bridge, και η αθλήτρια του ομίλου κα. Λαντζούνη Μαρίνα κατάφερε να βρεi τις σκηνές από τις ταινίες και να δημιουργήσει το παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον ο όμιλος έγινε χορηγός της νέας κινηματογραφικής λέσχης Καλαμάτας και ένα μικρότερο διαφημιστικό βίντεο θα προβάλλεται πριν από τις ταινίες προβολής της λέσχης.Επίσης ο όμιλος σαν χορηγός θα έχει την δυνατότητα:

  • να τοποθετήσει διαφημιστικό banner στον χώρο προβολής
  • να μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια πριν τις ταινίες προβολής
  • το λογότυπό του ομίλου να βρίσκεται σε όλα τα διαφημιστικά φυλλάδια της λέσχης
  • να λάβει κάποιες δωρεάν προσκλήσεις, η οποίες με νεότερη ανακοίνωση θα δοθούν στους νικητές ημερίδων.

Το διοικητικό συμβούλιο του Όμιλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας ευχαριστεί θερμά τις αθλήτριες του για την ιδέα και την υλοποίηση των βίντεο.Θεωρούμε πως τέτοιες ενέργειες βοηθούν στην διάδοση του bridge και απλουστεύουν το έργο του διοικητικού συμβουλίου κάθε ομίλου.

Τέλος, αν κάποιος γνωρίζει και κάποια άλλη ταινία με σκηνές από bridge,ας στείλε στον τίτλο της στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Web Site designed by Jenny Adamopoulou