Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας.

Ξενοδοχείο Pharae  Palace,

Ναυαρίνου & Ρήγα Φεραίου, 241 32 Καλαμάτα.

Εξερχόμενο 367/20-12-2017

Καλαμάτα  20 -12-2017

Θέμα: Προσπάθεια για αύξηση της συμμετοχής στις ημερίδες του ομίλου.

 

Το ΔΣ του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας (ΟΑΜΚ)  στη συνεδρίαση του της 16/12/2017 μεταξύ άλλων αποφάσισε:

1. Όλοι οι ενεργοί αθλητές που λαμβάνουν μέρος στις ημερίδες της Δευτέρας (αγώνας ομάδων) καθώς και της Τετάρτης (ταυτόχρονο ζευγών), να μην καταβάλλουν δικαιώματα, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018,  στην ημερίδα της Κυριακής (περιορισμένος αγώνας ζευγών). Ο διαιτητής της κυριακάτικής ημερίδας να είναι ο υπεύθυνός για το ποιος καταβάλλει και ποιος δεν καταβάλλει δικαιώματα (ελέγχοντας τα αποτελέσματα της Δευτέρας και της Τετάρτης).

2. Να μην καταβάλλουν δικαιώματα  μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018 , σε όλες τις ημερίδες 5ης βαθμίδας και μόνο, όσοι ανενεργοί ή αθλητές με λίγες συμμετοχές ανανεώσουν έγκαιρα το αγωνιστικό τους δελτίο για το 2018. Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν από το εξερχόμενο 366/20-12-2017.

3. Να δημοσιεύσει ανανεωμένο εσωτερικό κανονισμό συμπεριφοράς των αθλητών, έτσι ώστε να αποφεύγοντες στιγμές εντάσεων.

Σημείωση: Όποιος αθλητής του ομίλου έχει να προτείνει οτιδήποτε για την αύξηση της συμμετοχής, να ενημερώσει προφορικά τα μέλη του ΔΣ του ομίλου ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Ο  Πρόεδρος

 

Κατσίποδας Δημήτριος

(Σφραγίδα Σωματείου)      

 

 

Η  Γεν. Γραμματέας

 

Μιχαλοπούλου Καλλιόπη - Κλαίρη

 

 

 

Web Site designed by Jenny Adamopoulou