Μαθήματα για μικρούς και μεγάλους!

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, θα πραγματοποιήσει στον χώρο του ημιορόφου του ξενοδοχείου Pharae Palace, κύκλους μαθημάτων για ενήλικες και παιδιά. Η έναρξη της εκπαιδευτικής περιόδου 2018-2019 έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 για το τμήμα παίδων και 18:00 για το τμήμα ενηλίκων.
 
Όποιος ενδιαφέρεται να γνωρίσει το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι και να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα, τους εκπαιδευτές, τον τρόπο εκμάθησης και οτιδήποτε άλλο γύρω από το Μπρίτζ ή τον όμιλο της Καλαμάτας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με τους εξής τρόπους : 
  • Τηλεφωνικά στο 6974-898944 ( Κατσίποδας Δημήτρης )
  • Ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Στο site του ομίλου www.oamk.gr, καθώς και στην σελίδα στο Facebook ΟΑΜΚ - Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας, θα υπάρχει συχνή ενημέρωση σχετικά με νέα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
  • Επίσης, για όποιον το επιθυμεί, μπορεί να επισκεφθεί τον όμιλο (ημιόροφος - ξενοδοχείο Pharae Palace) τις ημέρες και ώρες που υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα. Συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη μετά τις 20:30 και Κυριακή μετά τις 18:30

 

 

 

 

 

 
 

 

Μαθήματα για αρχάριους

Μαθήματα για προχωρημένους

 

 
 
Web Site designed by Jenny Adamopoulou